Aplicatii Debitare si Gravare Laser

Debitarea laser, (zisa si taiere laser sau prelucrare laser), poate crea obiecte exacte, cu o calitate a suprafetei foarte mare si care are o varietate de aplicatii posibile: bijuterii taiate si gravate sub diverse forme, din lemn sau plexiglas, accesorii decupate din piele sau textil, tesute pe diverse alte articole de imbracaminte, stencils si decupaje care servesc pentru a vopsi alte obiecte, logouri si signalistica pentru reclama sau orientare. La cladiri se poate folosi debitarea si gravarea laser pentru a afisa destinatia unui spatiu interior sau a unei cladiri in sine, fie ea comerciala sau utilitara, de birouri sau privata. In zona designului comercial se pot face standuri expozitionale, placi cu denumirile obiectelor, rafturilor, delimitari de zone de vanzare, casete luminoase, se poate grava ceramica, lemn, plexiglas. O parte din proiectele de design de obiect ce pot fi prelucrate prin debitarea laser sunt lampi, lustre, cutii si ambalaje deosebite, ceasuri de perete. Ca design pentru business va putem ajuta cu gravarea diverselor materiale si obiecte: trofee si carti de vizita, suporturi de carti de vizita, meniuri si coastere (pentru restaurante), standere si obiecte de birotica personalizate.
In zona evenimentelor se pot taia laser decoratiuni de Paste, Craciun – globuri personalizate, se pot executa cake toppers si accesorii nunta, figurine tort – litere volumetrice, siluete, litere, propsuri, coastere, felicitari, rame foto.
Machetele pentru arhitectura sau imobiliare, activitatile de modelism se pot face mult mai usor cu ajutorul prelucrarii laser
Insigne, brelocuri, semne de carte, coastere, brose, toate aceste elemente pot contribui la dezvoltarea imaginii si brandului dvs.

dfgfdg gfgfg gfgf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *