Servicii prelucrare laser

Pasiune, experienta, profesionalism. Respectam si ne bucuram de magia proiectelor digitale. Este absolut fantastic tot ceea ce poate iesi dintr-o combinatie reusita: un design inteligent, o selectie de materiale de calitate, operatori laser si designeri cu experienta, echipamente performante. Versatilitatea laserului si experienta noastra in design grafic va pot transforma proiectele in realitate pas cu pas.

iconita desen computerizatGrafica / desen vectorial debitare laser iconitaTaiere & gravare laser iconita informatii debitare laserConsultanta gratuita

Desi puteti gasi pe site numeroase informatii despre cum se executa desenele necesare taierii laser, suplimentar, in cazul in care nu aveti timpul sau resursele neceare va putem ajuta contra-cost cu partea de grafica. Mai multe detalii>> executie proiect desen laser.

Taierea si gravarea sunt realizate cu echipamente profesionale cu suprafata de lucru de 1300 x 900mm. Cu o comanda minima de doar 40 ron putem oferi atat servicii de prototipare cat si servicii de productie de serie. Mai multe detalii>> informatii generale taiere laser.

Trimiteti-ne desenul vectorial si detalii despre materialele dorite si impreuna putem gasi solutia potrivita. Verificam daca proiectul este corect executat pentru taiere laser si oferim sfaturi de optimizare a desenelor vectoriale pentru costuri eficiente.

materiale laserVarietate materiale taiere laser rapidaExecutie/livrare rapida preturi accesibile laserPreturi accesibile

Intelegem ca materialul corect pentru proiectele clientilor este esential. De aceea, oferim o gama variata de materiale laserabile: lemn si furnir, placaje acrilice, placi ABS cu doua straturi (metalex), diverse tipuri de carton si multe altele.

Incercam sa predam piesele debitate laser in cel mai scurt timp posibil. Sediul nostru e in centrul Bucurestiului, aproape de Universitate, deci foarte accesibil. Daca nu poti ajunge, iti trimitem prin curier rapid, cu preturi incepand de la 16 ron.

Pornind de la o comanda minima de 40 lei, oferim diverse reduceri daca esti student, daca ai mai facut proiecte cu noi sau daca ai o comanda mai mare. Reducerile de volum pot ajunge pana la 40%. Mai multe detalii>> preturi taiere laser.

program laser flexibilProgram flexibil mini fabrica digitalaMini fabrica digitala buton magazin onlineMagazin online

Daca ai nevoie urgent de o piesa, incercam sa te salvam. Programul nostru este flexibil si in functie de lucrare si disponibilitatea laserului, facem tot posibilul sa ne incadram in termenele cerute.

Pentru proiectele de o complexitate mai mare, care necesita mai mult decat decuparea unor placi plane, folosim printare 3D si router CNC. Acestea sunt disponibile in atelierul nostru, aditional debitarii laser. Mai multe detalii>> imprimare 3D & debitare router.

De unde, in curand, se vor putea achizitiona diverse figurine si piese de anturaj deja debitate la diverse scari, pentru machete si diorame si alte forme simple sau blankuri din diverse materiale, fara proiect vectorial.

Comments are closed.